Arbëri

Disa komuna në Kosovë pa ujë të pijshëm, KRU-ja thotë se ekipet janë në terren

Disa komuna në Kosovë pa ujë të pijshëm, KRU-ja thotë se ekipet janë në terren
 

Zona të Fushë Kosovës, Drenasit, Obiliqit dhe disa lagje në Prishtinë kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm.

Zyrtarë nga Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” ka thënë se kjo ka ndodhur për shkak të turbullirës së krijuar në kanalin e Ibrit.