Arbëri

Pajisja e shqiptarëve të Luginës me pasaportë kosovare – premtimi i dy partive në vend

Pajisja e shqiptarëve të Luginës me pasaportë kosovare – premtimi i dy partive në vend
Foto: KOHA
 

Partitë politike tashmë janë duke bërë fushatën parazgjedhore para elektoratit të tyre. Derisa subjektet bëjnë fushatë për partitë e tyre, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, fushatën e ka fokusuar për kandidaturën e presidentit.

Tek premtimet elektorale, AAK-ja dhe Partia Demokratike e Kosovës bashkohen edhe në një pikë. Ajo është premtimi për shqiptarët që jetojnë në Luginën e Preshevës.