Arbëri

Zjarrfikësit të dëshpëruar me anashkalimin e Qeverisë, por përjashtojnë grevat e shantazhet si mundësi

Zjarrfikësit të dëshpëruar me anashkalimin e Qeverisë, por përjashtojnë grevat e shantazhet si mundësi
 

Kryetari i Sindikatës së Zjarrfikësve, Muharrem Beka, përjashton mundësinë që të ndiqet rruga e Sindikatës së Arsimit, që kërcënoi me grevë nëse nuk merr shtesën për “punën shtesë gjatë pandemisë”.

Bëka në Express Intervistë tha se misioni i zjarrfikësve është i shenjtë dhe nuk bën të kërcënohet me grevë.