Arbëri

Punëtorët e Postës ankohen për mospagesat e pagave dhe konkursin për punëtorë të rinj

Punëtorët e Postës ankohen për mospagesat e pagave dhe konkursin për punëtorë të rinj
 

Punëtorët e Postës së Kosovës përmes një letre drejtuar bordit të përkohshëm të drejtorëve dhe Kryeshefit Ekzekutiv janë ankuar për mospagesat e pagave dhe hapjen e konkursit për punëtorë të rinj.

Në letrën e “Postierit” theksohet se emërimi i bordit të ri është pritur me entuziazëm nga punëtorët e ndërmarrjes, “por deri më tani nuk ndodhi ndonjë gjë e mirë e cila vlen të përmendet, përkundrazi”.