Arbëri

Shija tropikale, risia e fundit nga brendi RC!

Shija tropikale, risia e fundit nga brendi RC!
 

A e keni provuar ende pijen me shije tropikale, Rc Refresher Tropic?

Nëse jo, ju keni mundësi që te provoni shijen fantastike të brendit RC, e cila po prodhohet nga kompania e njohur e pijeve kosovare Fluidi!

Me një përzierje të frutave tropikale, së bashku me frutin e portokallit, ka bërë një kombinim të pa rezistueshme, duke ju dhënë shije shumë freskuese.

E ranguar në listën e pijeve jo alkoolike, Rc Refresher Tropic mund ta gjeni në maketet tradicionale dhe moderne.

Mos hezitoni që ta provoni, sepse do të magjepseni nga shija e re.

Risia më e re nga brendi RC me shije freskuese!