Arbëri

Qindra qytetarë nga Kosova shkojnë në Bujanoc për të marrë vaksinën anti-COVID

Qindra qytetarë nga Kosova shkojnë në Bujanoc për të marrë vaksinën anti-COVID
Foto: Bujanovacke
 

Qindra qytetarë nga Kosova kanë shkuar në Bujanoc për të marrë vaksinën anti-COVID që po jepet nga autoritetet shëndetësore të Serbisë.

Siç raportojnë mediat serbe, shqiptarë të shumtë nga disa komuna në Kosovë janë në Bunjanoc për vaksinën anti-COVID. Ato raportojnë se qytetarët kryesisht janë nga Gjilani dhe komunat përreth.