Arbëri

Rohde: Procesi i certifikimit është i përcaktuar me ligj, palët të respektojnë procesin që është në zhvillim

Rohde: Procesi i certifikimit është i përcaktuar me ligj, palët të respektojnë procesin që është në zhvillim
 

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, për zgjedhjet në Kosovë ka thënë se procedurat e certifikimit të kandidatëve janë të përcaktuara me ligj dhe përfshijnë edhe mundësinë e ankesës.

Ai i ka bërë thirrje palëve që të respektojnë procesin që është ende në zhvillim dhe të lihen institucionet e pavarura dhe organet relevante gjyqësore të kryejnë punën e tyre pa ndërhyrje.