Arbëri

Qeveria ndan buxhet për shtesat mujore për policët dhe punëtorët shëndetësorë

Qeveria ndan buxhet për shtesat mujore për policët dhe punëtorët shëndetësorë
 

Qeveria e Kosovës në një mbledhje të mbajtur sot ka marrë vendim për ndarjen e mjeteve shtesë për, siç thotë ajo, angazhimin e shtuar në terren të zyrtarëve policor aktiv të ekspozuar drejtpërdrejt ndaj pandemisë COVID-19,

Siç bëhet e ditur është miratuar vendimin për ndarjen e mjeteve financiare në shumë prej 1.6 milion euro.