Arbëri

Sot bëhen 15 vjet nga vdekja e Ibrahim Rugovës

Sot bëhen 15 vjet nga vdekja e Ibrahim Rugovës
 

Sot shënohet 15 vjetori i vdekjes së ish-presidentit të Kosovës Ibrahim Rugova.

Presidenti Rugova ka vdekur më 21 janar të vitit 2006, ku u varros me nderime të larta shtetërore dhe ushtarake.