Arbëri

Brezovica sërish në listën e premtimeve parazgjedhore: Hoti do ta kthejmë në qendër ndërkombëtare

 

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, sot ka vizituar Brezovicën dhe në takim me disa skitarë atje, ai u ka premtuar se kjo qendër do të kthehet në qendër ndërkombëtare.

Ai i ka lidhur investimet në këtë qendër me zotimet e Uashingtonit, të datës 4 shtator 2020.