Arbëri

Azemi: Qeveria po i diskriminon punëtorët në stilin Millosheviqian

Azemi: Qeveria po i diskriminon punëtorët në stilin Millosheviqian
 

Kryetari i Sindikatës së Pavarur të Sektorit Privat të Kosovës, Jusuf Azemi, ka thënë se Qeveria e Kosovës i ka anashkaluar premtimet ndaj punëtorëve të këtij sektori.

“Sindikata Qeveria e Kosovës pas dy jave greve dhe pas deklarimit se do të paguajnë punëtorët teknik dhe ata të sigurimit fizik në spitale, QMF dhe ambulanta, këtë nuk e beri deri më sot, ndërsa neve na gëzoi fakti se do të paguani pagë shtesë për punëtorët e Arsimit si dhe ju përgëzojmë për këtë veprim, mirëpo qeverise nuk i erdhi turp që t’i anashkalojnë, diskriminojnë punëtorët teknikë të spitaleve dhe të QMF-së të cilët janë në mënyrë direkte të rrezikuar, pasi që këta punëtorë 24h janë me pacientët të prekur nga Covid-19”, ka thënë ai.