Arbëri

GLPS-ja kundërshton kandidimin për deputetë të personave që kanë probleme me ligjin

GLPS-ja kundërshton kandidimin për deputetë të personave që kanë probleme me ligjin
 

Grupi për Studime Juridike dhe Politike kundërshton çdo përfshirje në listë të kandidatëve për deputetë të personave më aktakuza dhe dënime për vepra penale të korrupsionit, keqpërdorimit të detyrës zyrtare dhe vepra të tjera të ndërlidhura që dëmtojnë rëndë besueshmërinë e Kuvendit dhe vendimeve që merren.

Ky reagim ka ardhur vetëm pak minuta pasi Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri të ditur se 47 kandidatë që garojnë për deputetë në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë probleme me ligjin.