Arbëri

Pas paralajmërimeve për grevë, Hoti thotë se do të ndajë paga shtesë për punëtorët e arsimit

Pas paralajmërimeve për grevë, Hoti thotë se do të ndajë paga shtesë për punëtorët e arsimit
 

Kryeministrinë detyrë Avdullah Hoti, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), të cilët i ka siguruar se, Qeveria në detyrë, do të ndajë paga shtesë edhe për punëtorët e arsimit.

Sipas njoftimit, për shumën e pagës shtesë, Ministria e Arsimit, SBASHK-u dhe Ministria e Financave do të dakordohen në përputhje me mundësitë buxhetore.