Arbëri

Vaksina “CureVac”, që e ka porositur Kosova, nuk licencohet para qershorit

Vaksina “CureVac”, që e ka porositur Kosova, nuk licencohet para qershorit

Vaksina kundër COVID-19 e kompanisë gjermane “CureVac’ është ende në fazë të provave klinike, dhe nuk është miratuar për përdorim.

 

Vaksina kundër COVID-19 e kompanisë gjermane “CureVac’ është ende në fazë të provave klinike, dhe nuk është miratuar për përdorim.

E Kosova, e cila nuk ka filluar vaksinimin, ka porositur përmes shtetit të Austrisë rreth 600 mijë doza të kësaj kompanie.