Arbëri

HANDIKOS-i kërkon zotimin e partive për përmirësimin e kushteve të personave me aftësi të kufizuara

HANDIKOS-i kërkon zotimin e partive për përmirësimin e kushteve të personave me aftësi të kufizuara
Foto: Ilustrim
 

Shoqata e Paraplegjikëve dhe e Paralizës së Fëmijëve të Kosovës – HANDIKOS – u ka nisur të martën një letër të hapur subjekteve politike që do të garojnë në zgjedhjet e 14 shkurtit, përmes së cilës ka kërkuar zotimet e tyre për përfshirjen e çështjeve të personave me aftësi të kufizuara në programet qeverisëse.

Në letrën e HANDIKOS-it theksohet se personat me aftësi të kufizuara vazhdojnë të përballen me sfida që ua pamundësojnë jetën e dinjitetshme dhe realizimin e të drejtave të tyre.