Arbëri

Kodra: Më 2020 pati më tepër ankesa lidhur me shërbimet shëndetësore

Kodra: Më 2020 pati më tepër ankesa lidhur me shërbimet shëndetësore
 

Vonesa e vaksinës anti-Covid në Kosovë po shihet si problem që po u shkakton probleme të mëdha sektorit shëndetësor dhe pacientëve.

Këto deklarime i ka bërë Besim Kodra nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve, i cili thotë se derisa disa nga shtetet evropiane dhe ballkanike kanë siguruar këto vaksina, Kosova ka mbetur ndër të fundit.