Arbëri

KQZ-ja ka hapur 25 linja telefonike për verifikimin e aplikuesve nga jashtë Kosovës

KQZ-ja ka hapur 25 linja telefonike për verifikimin e aplikuesve nga jashtë Kosovës
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës. KQZ-ja ka njoftuar se është funksionalizuar qendra e thirrjeve për këtë proces dhe se janë hapur 25 linja telefonike.

“Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike. Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim: +38338211045; +38338211146; +38338211154;+38338211210; +38338211213; +38338211219; +38338211220; +38338211227; +38338211251; +38338211259; +38338211273; +38338211374; +38338211375; +38338211381; +38338211385; +38338211392; +38338211393; +38338211414; +38338211416; +38338211429; +38338211462; +38338211468; +38338211488; +38338211517; +38338211522”, thuhet në njoftimin e KQZ-së.