Arbëri

Në Beograd protestohet për deklaratën pro pavarësisë së Kosovës të kryeakademikut serb

Në Beograd protestohet për deklaratën pro pavarësisë së Kosovës të kryeakademikut serb
Foto: N1
 

Dhjetëra qytetarë serbë, që mbanin flamujt të Serbisë e Rusisë, kanë protestuar sot para objektit të Akademisë së Shkencave dhe Artit të Serbisë në Beograd.

Qytetarët serbë kanë ftuar akademikët serbë “të zgjohen” dhe të dënojnë deklaratën e kryetarit të Akademisë, Vladimir Kostiq, që ditë më parë përsëriti qëndrimin e tij se Kosova nuk është e serbëve.