Arbëri

Rukiqi: Blerja e vaksinave anti-Covid duhet bërë me fond tjetër, jo nga Pakoja e Rimëkëmbjes

Rukiqi: Blerja e vaksinave anti-Covid duhet bërë me fond tjetër, jo nga Pakoja e Rimëkëmbjes
 

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, ka deklaruar se Qeveria duhej blerë vaksinat anti-Covid përmes një fondi tjetër të ndarë dhe jo nga Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike.

Ai ka deklaruar tutje se shuma prej 6.5 milionë eurosh për t’u dalur në ndihmë bizneseve është shumë e vogël për t’i plotësuar dëmet e shkaktuara nga pandemia.