Arbëri

KQZ-ja bën thirrje që të mos shfrytëzohet një aplikacion online për votues jashtë Kosovës

KQZ-ja bën thirrje që të mos shfrytëzohet një aplikacion online për votues jashtë Kosovës
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se aplikacioni i cili është duke qarkulluar online është i paautorizuar dhe në kundërshtim me ligjin.

Si i tillë, sipas KQZ-së, dëmton integritetin e procesit zgjedhor.