Arbëri

Telekomi në krizë, angazhon avokatë vendorë e ndërkombëtarë për kontratat e dyshimta

Telekomi në krizë, angazhon avokatë vendorë e ndërkombëtarë për kontratat e dyshimta
 

Sindikata e Punëtoreve të Telekomit ka angazhuar avokatë vendorë dhe ndërkombëtarë për përgatitjen e lëndës për kontratat e dyshimta që, sipas tyre, kanë shkaktuar dëme dhe gati kanë falimentuar Telekomin.

Dëshmitë për parregullsitë e ndodhura u janë dorëzuar avokatëve. Sipas kryetarit të Sindikatës së Punëtorëve të Telekomit, Lamih Balaj, çështja mund edhe të dërgohet në Kushtetuese pasi që gjykatat vendore nuk i kishin marrë seriozisht dëmet që i janë shkaktuar Telekomit.