Arbëri

Brenda një jave, tri sulme ndaj stafit mjekësor – kërkohet reagim nga institucionet

Tre punëtorë shëndetësorë të Klinikës Infektive janë sulmuar fizikisht brenda një jave nga familjarë të pacientëve që ishin duke u trajtuar në Klinikën Infektive të QKUK-së.

 

Tre punëtorë shëndetësorë të Klinikës Infektive janë sulmuar fizikisht brenda një jave nga familjarë të pacientëve që ishin duke u trajtuar në Klinikën Infektive të QKUK-së.

Më 8 janar një anesteziolog dhe një infermiere janë sulmuar nga familjarë të pacientit që ishin duke u trajtuar në Infektive, derisa sulm i njëjtë është bërë edhe mbrëmjen e së hënës, ku është sulmuar një infermiere tjetër në po këtë klinikë.