Arbëri

Fotoalbum: Vërshimet në Kosovë

Fotoalbum: Vërshimet në Kosovë
Foto: Besart Ujkani & Arben Llapashtica \ KOHA

Se çfarë dëmesh kanë shkaktuar vërshimet e ditëve të fundit, tregojnë fotot e realizuara sot nga KOHA.

 

Se çfarë dëmesh kanë shkaktuar vërshimet e ditëve të fundit, tregojnë fotot e realizuara sot nga KOHA.

Fotot janë realizuar në fshatrat e Obiliqit dhe në Vushtrri. Ato janë shkrepur nga droni.