Arbëri

Osmani: Liberalizimi i vizave për Kosovën i ofron Evropës kapital të jashtëzakonshëm njerëzor

 

Liberalizimi i vizave për qytetarët e Kosovës do t’ua mundësonte kosovarëve të marrin më të mirën e Evropës për ta sjellë në vendlindje, ndërsa Evropën do ta ofronte më afër një kapitali të jashtëzakonshëm njerëzor, ka thënë ushtruesja e detyrës së presidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, në një takim që ka pasur me liderë belg në Parlamentin e Belgjikës.

Në një takim me presidenten e Senatit, Stephanie D’Hose dhe kryetaren e Dhomës së Përfaqësuesve, Eliane Tillieux, Osmani ka thënë se partneriteti i Kosovës me Belgjikën ka rëndësi tejet të madhe për finalizimin e procesit të integrimit në Evropë.