Arbëri

Hoti: Varësisht nga situata me reshjet mund të kërkohet edhe angazhimi i FSK-së

Hoti: Varësisht nga situata me reshjet mund të kërkohet edhe angazhimi i FSK-së
 

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, për gjendjen e krijuar në disa komuna të Kosovës si pasojë e reshjeve të shumta të shiut, ka thënë se mund të kërkohet edhe angazhimi i Ministrisë së Mbrojtjes dhe Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Ai në Facebook ka treguar disa të dhëna nga Qendrat Operative për gjendjen, ndërsa ka thënë se ekipet po intervenojnë sipas nevojave dhe mundësive.