Arbëri

Një tjetër punëtore shëndetësore vdes nga COVID-19

Një tjetër punëtore shëndetësore vdes nga COVID-19
Foto: Ilustrim
 

Oda e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve tjerë Shëndetësorë ka njoftuar se të enjten ka vdekur një tjetër punëtore shëndetësore.

Sipas njoftimit të Facebook, ka vdekur instrumentarja e Klinikës së Oftalmologjisë, Luljeta Statovci.