Arbëri

Serbia sot ndan 36 banesa pa leje për serbët në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, sot viziton Kosovën
 

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, do të qëndrojë sot për vizitë në Kosovë. Dhe puna e parë që do të bëjë është të ndajë 36 banesa të reja për çiftet e reja serbe në Mitrovicë të Veriut.

Sipas njoftimit nga Radio Kontakt, banesat janë në rrugën “Luj Braja” në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë të Veriut, ku banojnë edhe shqiptarët.