Arbëri

Kërkohet lirim nga pagesa e tatimit për hotele dhe restorante që nuk punuan

Vonesat në zbatimin e pakove në ndihmë të bizneseve të dëmtuara nga pandemia, si dhe masat ad-hoc të Qeverisë, po kritikohen nga përfaqësuesit e bizneseve.

 

Vonesat në zbatimin e pakove në ndihmë të bizneseve të dëmtuara nga pandemia, si dhe masat ad-hoc të Qeverisë, po kritikohen nga përfaqësuesit e bizneseve.

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka kërkuar nga Qeveria që t’i lirojë nga pagesa e tatimeve për vitin e kaluar bizneset, që sipas saj, kanë qenë të mbyllura që nga marsi.