Arbëri

Premtimet megalomane në parafushatë kritikohen nga shoqëria civile

Premtime me vlerë miliardëshe kanë nisur të japin partitë politike, ende pa nisur fushata për zgjedhjet, data për të cilat ende nuk është caktuar.

Në buxhetin për vitin 2021, janë paraparë vetëm 86 milionë euro për të subvencionuar bizneset dhe qytetarët e prekur nga pandemia.

 

Premtime me vlerë miliardëshe kanë nisur të japin partitë politike, ende pa nisur fushata për zgjedhjet, data për të cilat ende nuk është caktuar.

Në buxhetin për vitin 2021, janë paraparë vetëm 86 milionë euro për të subvencionuar bizneset dhe qytetarët e prekur nga pandemia.

Por, për sivjet Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës nëse vjen në pushtet ka premtuar 1 miliard euro për këtë qëllim.