Arbëri

Nëntë të vdekur dhe 675 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri në 48 orët e fundit

Nëntë të vdekur dhe 675 raste të reja me COVID-19 në Shqipëri në 48 orët e fundit
Foto: Ilustrim
 

675 raste të reja u regjistruan në Shqipëri në 48 orët e fundit, më 1 janar 407 ndërsa të shtunën kanë rezultuar pozitivë 268 persona.

Nëntë të vdekur raportohen më tej nga Ministria e Shëndetësisë.