Arbëri

Krasniqi: Pandemia është menaxhuar me sukses, shërbimet specialistike kthehen në janar

Krasniqi: Pandemia është menaxhuar me sukses, shërbimet specialistike kthehen në janar
 

(KosovaPress) - Pavarësisht sfidave, ushtruesi i detyrës së drejtorit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, Valbon Krasniqi, vlerëson se në Kosovë është menaxhuar me sukses pandemia. Ai ka thënë se situata në fillim të janarit në vend do të kthehen edhe shërbimet të cilat ishin pezulluar shkaku i pandemisë më 2020.

Mungesa e barnave dhe oksigjenit si dhe riorganizimi i stafit e hapësirave në spitale ishin sfidat kryesore të vitit të shkuar, sipas Krasniqit.