Arbëri

Festa në Klinikën Infektive

Festa në Klinikën Infektive

Hapat e vetëm që dëgjohen nëpër korridoret e ftohta dhe të zbrazura të Klinikës Infektive janë ata mjekëve dhe infermierëve të cilët po kryenin vizitën rutinore tek pacientët e shtrirë këtu.

 

Hapat e vetëm që dëgjohen nëpër korridoret e ftohta dhe të zbrazura të Klinikës Infektive janë ata mjekëve dhe infermierëve të cilët po kryenin vizitën rutinore tek pacientët e shtrirë këtu.

Në natën e fundit të vitit dhjetëra pacientë të infektuar nga Covid-19 ndërrimin e moteve do ta kalojnë të shtrirë pa praninë e familjarëve.