Arbëri

Osmani: Ditët më të mira i kemi përpara

 

Ushtruesja e detyrës së presidentes, Vjosa Osmani, ka thënë se pas një viti shumë të rëndë, Kosovën dhe popullin e saj e presin ditë më të mira.

Në deklarimin drejtuar popullit për fundvit, Osmani ka përkujtuar të gjithë të vdekurit si pasojë e COVID-19, teksa ka thënë se më 2021 duhet të niset një kapitull i ri në jetët e kosovarëve.