Arbëri

Rama: Udhëheqësit e UÇK-së po mbahen peng, njëjtë si historia e Kosovës

 

Kryeministëri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se udhëheqësit e Kosovës dhe UÇK-së po mbahen peng, siç është marrë peng edhe historia e Kosovës.

Rama këtë e ka thënë gjatë një takimi që ka pasur sot në Shqipëri, me kandidatin e PDK-së për kryeministër Enver Boxhaj,. Hoxhaj në vizitë në Shqipëri është shoqëruar nga nënkryetari Xhavit Haliti dhe sekretari i përgjithshëm Uran Ismaili.