Arbëri

Shumë qytetarë në rend për testim për COVID-19 në shesh

Shumë qytetarë në rend për testim për COVID-19 në shesh
Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Rresht i gjatë qytetarësh është krijuar në sheshin “Zahir Pajaziti” në pritje të testimit PCR për COVID-19.

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të martën dhe të mërkurën ka vendosur të ofrojë testime për katër orë në shesh për të gjithë qytetarët që duan të testohen.