Arbëri

Osmani i përgjigjet me një ditë vonesë Haxhiut: Dje keni shpifur

Osmani i përgjigjet me një ditë vonesë Haxhiut: Dje keni shpifur
 

Mes debateve për Projektligjin për buxhetin e vitit 2021, kishte vend edhe për një tjetër.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, i është kundërpërgjigjur deputetit të PDK-së, Bekim Haxhiu, për ato që i tha dje në seancë, ku akuzoi Osmanin për ndarje të pagës së 13-të për punonjësit e Kuvendit dhe se merr dy paga.