Arbëri

Hoti: Së shpejti masat shtesë në luftimin e koronavirusit

 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka njoftuar se së shpejti do të merren masa shtesë në luftimin e koronavirusit. Në një postim në Facebook, Hoti ka thënë se duke parë trendët në rritje në Evropë dhe rajon, edhe në Kosovë pritet të ketë rritje të rasteve të reja me COVID-19.

Në një reagim për situatën dhe koordinimin për masat anti-COVID, Hoti ka thënë se masat që Qeveria ka marrë më 11 nëntor kanë dhënë rezultat. Megjithatë, sipas tij, shumë shpejt do të propozohen masa shtesë.