Arbëri

Demokracia Plus: Kosova, nga agjenda në agjendë të reformave evropiane

Demokracia Plus: Kosova, nga agjenda në agjendë të reformave evropiane
 

Demokraci Plus të enjten mbajti panel të diskutimit me temën: “Agjenda e Reformave Evropiane II: Një perspektivë e re për Kosovën” në të cilin publikoi analizën e titulluar “Katër vjet, katër kryeministra nga Agjenda për Reforma Evropiane në Agjendën për Reforma Evropiane II: Ku qëndrojmë”?!

Albana Rexha - analiste e lartë e politikave në Demokraci Plus, e cila moderoi këtë debat, vuri në pah se për një periudhë 4-vjecare pati jostabilitet politik dhe potencoi se për këto 5 vite, Republika e Kosovës është drejtuar nga 4 kryeministra të ndryshëm.