Arbëri

Çrregullohet procesi mësimor në gjimnazin matematikor, 15 profesorë bojkotojnë punën

15 profesorë të Universitetit të Prishtinës, që janë të angazhuar në Gjimnazin e Specializuar Matematikor, që nga data 7 dhjetor e kanë bojkotuar punën në këtë shkollë.

 

15 profesorë të Universitetit të Prishtinës, që janë të angazhuar në Gjimnazin e Specializuar Matematikor, që nga data 7 dhjetor e kanë bojkotuar punën në këtë shkollë.

Këtë veprim e kanë ndërmarrë për shkak se Ministria e Arsimit nuk iu ka bërë kontrata dhe rrjedhimisht nuk i ka paguar gjysmëvjetorin e dytë të vitit të kaluar shkollor dhe këtë gjysmëvjetor.