Arbëri

Kuvendi mblidhet të premten për dy seanca, një vazhdimësi dhe një e re

Kuvendi mblidhet të premten për dy seanca, një vazhdimësi dhe një e re
 

Kryesia e Kuvendit ka vendosur që të premten të mbahen dy seanca, një si vazhdimësi e pikave të papërfunduara nga seancat e kaluar dhe një e re.

E para është paralajmëruar për orën 9:30, kurse e dyta në orën 11:00.