Arbëri

Zemaj: Së shpejti nis testimi PCR edhe në gjashtë qendra

Zemaj: Së shpejti nis testimi PCR edhe në gjashtë qendra
 

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka njoftuar të premten, se deri në fund të javës pritet që aparaturat për kryerjen e testeve PCR për COVID-19 të shpërndahen në gjashtë qendra rajonale.

Sipas tij, me vendosjen e aparaturave në gjashtë qendra do të shumëfishohet numri i testimeve dhe diagnostikimi i virusit do të bëhet shumë më shpejt.