Arbëri

Autoriteti i Konkurrencës nis procedurë hetimore ndaj KEDS-it dhe Kescos

 

Autoriteti i Konkurrencës ka njoftuar të premten se ka nisur procedurat hetimore ndaj Kompanisë Kosovare për Distribuim me Energji elektrike (KEDS) dhe Kompanisë Kosovare për Furnizim me Energji elektrike (Kesco) nën dyshimet se kanë shkelur Ligjin e mbrojtjes së konkurrencës.

Në një konferencë për media, zyrtarë të AKK-së kanë thënë se këto dy kompani dyshohet të kenë bërë marrëveshje të ndaluar.