Arbëri

Gjilani punon shtatore vetëm për Kadri Zekën, familjet ankohen për ndarjen nga vëllezërit Gërvalla

Gjilani punon shtatore vetëm për Kadri Zekën, familjet ankohen për ndarjen nga vëllezërit Gërvalla
 

Ngritja e shtatores së aktivistit politik Kadri Zeka, dhe jo edhe për vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla të cilët ishin vrarë në vitin 1982 në Gjermani, po kritikohet nga familjet Zeka dhe Gërvalla.

Familjet po kërkojnë nga Komuna e Gjilanit, që është në fazën e prokurimit për ndërtimin e shtatores për Zekën, që të bëhet ndërtimi i të tri shtatoreve e që, sipas tyre, duhet të vendosen në një vend.