Arbëri

17 të vdekur dhe 705 persona me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri

17 të vdekur dhe 705 persona me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri
 

17 persona kanë vdekur dhe 705 të tjerë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19 në 24 orët e fundit në Shqipëri. Këto rezultate kanë dalë nga 2.186 testime.

Rastet pozitive të konfirmuara në 24 orët e fundit janë identifikuar në këto bashki: 386 raste në Tiranë, 43 raste në Gjirokastër, 28 raste në Korçë, 27 raste në Vlorë, 24 raste në Fier, 23 raste në Krujë, 21 raste në Shkodër, 20 raste në Berat, 18 raste në Librazhd, 16 raste në Elbasan, 14 raste në Lushnje,
10 raste në Kuçovë, 8 raste në Kavajë, 7 raste në Kolonjë, 6 raste në Durrës, 5 raste në Devoll, Mirditë, Mat, Përmet, Tepelenë, Peqin, Malësi e Madhe, 4 raste në Mallakastër, 3 raste në Lezhë, Has, Delvinë, Gramsh, 2 raste në Dibër, 1 rast në Pogradec.