Arbëri

Shoqëria civile kundër ndryshimit të Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

 

Dështimet e njëpasnjëshme të Kuvendit të Kosovës për të zgjedhur komisarin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi janë paraqitur në një raport të Lëvizjes FOL.

Të mërkurën, gjatë diskutimit në mënyrë elektronike të këtij raporti u kërkua zgjedhja sa më e shpejtë e udhëheqësit të kësaj agjencie, e cila u vlerësua si një nga më të rëndësishmet.