Arbëri

Këshilla e MPB-së dhe Zafir Berishës: Mos e ndani fjalëkalimin me të tjerët

 

Ministria e Punëve të Brendshme ka nxjerr një foto me një mesazh që tregon se përdorimi i internetit sjell edhe rreziqe sa i përket sigurisë.

Këtë postim të MPB-së e ka shpërndarë në Facabook edhe koordinatori nacional për siguri kibernetike, Zafir Berisha.