Arbëri

Katërmbëdhjetë të vdekur dhe 555 raste të reja me koronavirus në Kosovë

Katërmbëdhjetë të vdekur dhe 555 raste të reja me koronavirus në Kosovë
 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik njofton se në 24 orët e fundit janë shënuar 555 raste të reja me koronavirus.

Në këto 24 orë, kanë vdekur 14 persona.