Arbëri

Këshilli i prindërve kundërshton vendimin e Qeverisë për përfundim të hershëm të gjysmëvjetorit të parë

Këshilli i prindërve kundërshton vendimin e Qeverisë për përfundim të hershëm të gjysmëvjetorit të parë
 

Këshilli i Prindërve të Kosovës nuk është pajtuar me vendimin e Qeverisë Hoti që gjysmëvjetori në shkolla fillore dhe të mesme të përfundojë më 18 dhjetor, 10 më herët se që ishte planifikuar.

Ky Këshill, të mërkurën përmes një komunikate, ka thënë se nuk është konsultuar nga Qeveria për vendimin që e bëri publik të martën.