Arbëri

Ministri Kuçi rrit tarifat për regjistrimin e pronës

Në krizën më të madhe ekonomike që ka përjetuar Kosova prej pasluftës, Qeveria ka vendosur që qytetarëve t’ua rrisë çmimet e tarifave që kanë të bëjnë me regjistrimin e pronësisë. Tarifat e fryra janë listuar në një Udhëzim Administrativ, të cilin dy javë më parë e ka firmosur ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

 

Në krizën më të madhe ekonomike që ka përjetuar Kosova prej pasluftës, Qeveria ka vendosur që qytetarëve t’ua rrisë çmimet e tarifave që kanë të bëjnë me regjistrimin e pronësisë. Tarifat e fryra janë listuar në një Udhëzim Administrativ, të cilin dy javë më parë e ka firmosur ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi.

Në këtë dokument janë përfshirë 50 shërbime të ndryshme, për pjesën më të madhe të të cilave qytetarët duhet të paguajnë më shtrenjtë se deri tashti, raporton KOHA.