Arbëri

MPJ-ja nuk i tregon arsyet e dështimit të vizitës së Haradinajt në Izrael

MPJ-ja nuk i tregon arsyet e dështimit të vizitës së Haradinajt në Izrael

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj, nuk e ka realizuar vizitën e paralajmëruar për muajin nëntor në Izrael.

 

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj, nuk e ka realizuar vizitën e paralajmëruar për muajin nëntor në Izrael.

Shefja e diplomacisë kosovare, më 22 tetor, gjatë raportimit në Komisionin për Integrim Evropian, ka deklaruar se me ftesë të homologut të saj, do të vizitojë shtetin e Izraelit për të finalizuar çështjen e njohjes së Kosovës nga Izraeli, raporton KOHA.